Zagotovite si zelenjavo najvišje kakovosti ugodneje! Samo za prvih 30 strank!

Pohitite! Samo kratek čas lahko prihranite do 100 €!

Le do 22.4.2018 oziroma do razprodaje si lahko zagotovite zelenjavo najvišje kakovosti do 100 € ugodneje. Ker postavljamo pri pridelavi zelenjave v ospredje kakovost zelenjave, so naše kapacitete omejene in lahko to ugodnost ponudimo samo 30 strankam. Zato pohitite in si zagotovite svežo in okusno zelenjavo pri Zabojčku zdravja.

Pridelana s srcem in ljubeznijo do narave

Na permakulturni farmici v Mariboru pridelujemo zelenjavo s srcem in ljubeznijo do narave in zemlje na ekosistemski način, kar zagotavlja najvišjo kakovost zelenjave. Ekosistemski način pridelave je naravi najbolj prijazen način pridelave, je nadstandard ekološke pridelave in je edini način pridelave, ki nima negativnih vplivov na okolje. Le tako lahko pridelamo pri Zabojčku zdravja najboljšo zelenjavo za vas.

Bolj naravno ne gre

Zabojček zdravja smo prvi in edini ponudnik zelenjave najvišje kakovosti pridelane na povsem naravni način v Sloveniji. Naša zelenjava ne vsebuje nobenih škodljivih snovi. Pridelava poteka v sodelovanju z naravo s posnemanjem vzorcev iz narave brez oranja, brez uporabe pesticidov, umetnih gnojil in gensko spremenjenih organizmov. V ekosistemskem načinu pridelave hrane se želimo čim bolj približati delovanju naravnih ekosistemov, kjer je ogromno različnih organizmov in koristnih povezav med njimi. 

Zelenjava bogata s hranili – ključ do zdravja

Pri pridelavi vzpostavljamo simbiotske povezave med vrtninami in ostalimi organizmi (rastline, živali in mikroorganizmi), da dobijo rastline vsa hranila, ki jih potrebujejo. To poveča njihovo odpornost in hranilno vrednost, zato je naša zelenjava v Zabojčkih zdravja izredno bogata s hranili. In prav hranila v hrani, ki jih zaužijemo, so ključ do našega zdravja.

Okusna in sveža kot bi jo nabrali na domačem vrtu

Vsak teden boste lahko uživali v zelo okusni in sveži zelenjavi, saj preteče le nekaj ur, da pride naša zelenjave z grede do vas. To vam lahko zagotovimo zaradi kratke transportne poti in pridelave, ki poteka na enem mestu na naši permakulturni farmici v Mariboru. 

Pestra izbira zelenjave

Zabojček zdravja vam zagotavlja pestro izbiro zelenjave na enem mestu, saj lahko izbirate med več kot 40 vrstami odlične zelenjave in tako povečate pestrost svojega jedilnika.

Pohitite, saj je število omejeno. Samo 30 oseb bo imelo priložnost izkoristiti to ugodnost in si zagotoviti zelenjavo najvišje kakovosti z naše farmice.

Kaj pravijo o nas zadovoljne stranke

Prihranite do 100 €!

Le do 22.4.2018 oziroma do razprodaje si lahko zagotovite zelenjavo najvišje kakovosti do 100 € ugodneje. Pohitite, saj lahko to ugodnost ponudimo samo 30 strankam!

Zakupite lahko:

6-mesečni zabojček

za zabojček zelenjave v vrednosti 18 € plačate le 14 €
€450
350 za 6 mesecev
  • 25 zabojčkov

6-mesečni MINI zabojček

za zabojček zelenjave v vrednosti 9 € plačate le 7 €
€225
175 za 6 mesecev
  • 25 MINI zabojčkov

Zakupljeni znesek (450 € ali 225 €) lahko koristite za nakup sveže, okusne in s hranili bogate zelenjave z naše farmice v Mariboru v naslednjih 6 mesecih oziroma najkasneje do 30.11.2018. Vsak teden enostavno izberete iz naše spletne trgovine želeno zelenjavo in si sami sestavite zabojček po lastnih željah ali pa izberete že vnaprej pripravljeno vsebino zabojčka, ki jo vsak teden pripravimo za vas. Če katere zelenjave v zabojčku ne želite prejeti, jo enostavno zamenjate z drugo. Če boste želeli kak teden prejeti več zelenjave, nič hudega. Zakupljeni znesek enostavno koristite, dokler ga ne porabite oziroma najkasneje do 30.11.2018. Sezono zelenjave bomo predvidoma začeli konec aprila 2018, odvisno od vremena. Cene vključujejo DDV. 

Enostavno naročanje in plačevanje

Maribor

  • Urbana Farmica (Dalmatinova ulica 13, Pobrežje) (med 15.00 in 17.00)
  • Betnavska cesta 116 (med 16.00 in 18.00)
  • Gosposvetska cesta 19 A (med 16.00 in 18.00)

Ljubljana

  • Lokacija in ura

Imate še dodatna vprašanja?

Morda najdete odgovore nanje pod Pogosta vprašanja in Splošni pogoji poslovanja, lahko pa nas tudi kontaktirate na e-naslov ali pokličete na telefonsko številko 040 884 243. Z veseljem vam bomo odgovorili na vsa vprašanja.

Bodite del spremembe! Skupaj ohranjamo okolje!

Skupaj nam bo uspelo ohraniti okolje za prihodnje generacije! Z nakupom Zabojčka zdravja prispevate k regeneraciji okolja in podpirate okoljevarstvene projekte Permakulturnega inštituta Maribor.