Ambasadorji zdravja

Pri nas niste stranka niti ne poslovni partner, sponzor ali donator, niste prostovoljec in niti ne delavec. Ste Ambasador Zdravja. Če ste pri nas kupili produkte ekosistemske pridelave bo vaš denar porabljen za regeneracijo okolja, predavanja na fakultetah in šolah, mentorstva, permakulturno načrtovanje in spreminjanje uničujočih gospodarskih praks v trajnostna.

Kako je to mogoče?

Poglejmo primer: na površinah Učno demonstracijskega centra Pobrežje pridelujemo zelenjavo in zelišča na trajnostni, regenerativen način. Uporabljamo prakse, ki bi jih moral uporabljati vsak pridelovalec živil. Tisti, ki se za trajnostne prakse zanimajo imajo sedaj možnost, da si dejanski prikaz pridejo tudi pogledati.

Sedaj noben ne more trditi, da je v teoriji vse lepo in prav, praktično pa ne deluje. Tako najlažje prepričamo največje skeptike, ob enem pa pridelamo produkte vrhunske kakovosti, ki jih lahko tudi tržimo.

V zameno za produkte ekosistemske pridelave podprete širjenje trajnostnih praks na vedno večje površine in s tem zdravite okolje ter posledično ljudi.

Zato ste Ambasador Zdravja!

Prispevam tisto kar lahko.

Permakulturni inštitut Maribor skupaj s svojimi Ambasadorji Zdravja deluje na številnih področjih kot so izobraževanja (fakultete, gimnazije in vrtci), javne predstavitve (festivali in sejmi), načrtovanja (transformacija kmetij v trajnostne), promocije na spletu in v ostalih medijih, razvoj trajnostnih produktov (rastlinjaki, nova kmetijska mehanizacija, energetske rešitve), vzpostavljanje novih učno demonstracijskih centrov, prostovoljstvo, zakupi zelenjave, organizacija delavnic

Vsi člani naše družine ste nepogrešljivi, zato lahko vsak od vas prispeva svoj delež  k izboljšanju trenutnega stanja, tudi tisti, ki želite ponuditi svoje storitve, produkte, razvoj ali promocije. Morda vas zanima prostovoljna pomoč na naših centrih. Želite pridobiti znanja, ki jih boste prenesli na svoje površine in prikazovali trajnostne prakse na svoji farmi? Odprti smo za vse ideje v kolikor so skladne z našimi etičnimi načeli. Pokličite nas in našli bomo skupen jezik ter skupaj stopili v boj za boljši jutri.

Nimam časa, to ni za mene!

Popolnoma normalno je, da si nekateri ne predstavljate svojega življenja kot borec za spremembe, vam pa verjetno ni vseeno.

V tem primeru pridejo v poštev naši produkti vrhunske kakovosti. Vsak mora jesti, zakaj ne bi najboljše!? Naročite Zabojček Zdravja in v zameno za produkte ekosistemske pridelave podprite naše delovanje.

»Največja grožnja našemu planetu je prepričanje, da ga bo rešil nekdo drug!« “Robert Swan”

 

Kaj pravijo o nas zadovoljne stranke