Zakaj zabojček zdravja - Zabojček zdravja

Zakaj zabojček zdravja?

Unikatnost

Kakovost ekosistemske pridelave je neprimerljiva s kakovostjo konvencionalne in celo ekološke pridelave. Tako lahko kot edini v Sloveniji našim strankam ponudimo nadstandardno pridelane produkte.  

Prednosti

Ker našim strankam ponujamo zgolj najboljše, se zraven edinstvenega načina pridelave poslužujemo tudi drugih kakovostnih standardov kot so:


Zagotovljen najvišji standard pridelave

Vse produkte pridelamo na demonstracijskih centrih Permakulturnega Inštituta Maribor, kjer je moralna zaveza po ohranjanju narave in zdravja na prvem mestu, zato se kakovosti ne popušča.


Iz polja neposredno na krožnik

Večino produktov pakiramo v vaše zabojčke neposredno iz naših gredic in vam jih še isti dan dostavimo na prevzemno mesto. Tako je čas od pobiranja do vaše kuhinje maksimalno skrajšan.


Ekosistemski način pridelave

Brez prekopavanja, brez umetnih gnojil, brez monokultur, brez škropiv tako konvencionalnih kot ekoloških.
To ni standard ekosistemske pridelave, pač pa posledica širokega znanja o naravi. Ta nam, v kolikor pravilno z njo ravnamo omogoči, da produkti rastejo v okolju, ki jim nudi vse kar potrebujejo za pravilen razvoj in močan imunski sistem. Zato so običajne kmetijske prakse, med drugim tudi oranje, popolnoma nesprejemljive in odveč.


Več prevzemnih mest

Z dostavo na dom velik del naših strank ni bilo zadovoljnih, saj je bilo potrebno ob določeni minuti na določenem mestu. Zato je bila veliko boljša rešitev uvedba prevzemnih mest. Izbirate lahko med petimi prevzemnimi mesti v Mariboru, Celju in Ljubljani. Mesto prevzema in datum si izberete sami ob vsakem naročilu, tako vam lahko zabojčke dostavljamo na mesto, ki vam tisti dan najbolj odgovarja.


Možnost izbire zelenjave

Zavedamo se digitalizacije in udobja, ki ga prinašajo računalniki. Zato smo za vas pripravili možnost spletnega naročanja. Po želji lahko sestavljate zabojčke, kupujete posamezne produkte, izbirate želeno mesto prevzema, datum in čas dostave, naročite pa lahko tudi že v naprej sestavljene zabojčke.


100% garancija zadovoljstva

Vi ste tisti, ki nam dajete energijo in zagon za to, da smo vsako sezono boljši. Ker obstajamo zgolj zaradi vas, vam nudimo polno garancijo zadovoljstva. V kolikor s katerim produktom ne boste zadovoljni, vam ga bomo z veseljem zamenjali. Dosegljivi smo vam tako osebno, na telefonu, socialnih omrežjih ali elektronski pošti.


Zagotavljamo transparentnost

Naše objave, fotografije, video posnetki in članki, prevzemi na lokaciji pridelave in petkovi dnevi odprtih vrat dokazujejo, da ničesar ne skrivamo. Obiščite nas in se sami prepričajte od kje prihaja vaša hrana.

Z zakupom naših produktov postanite Ambasador Zdravja in se pridružite našemu prizadevanju po boljšem jutri.

Permakulturni inštitutu Maribor nima strank, pač pa Ambasadorje Zdravja, ki z nakupi naših produktov (zelenjava, semena, sadike, vrtni pripomočki za trajnostno pridelavo, inovativni rastlinjaki, izobraževanja in delavnice…) podpirajo širjenje zavesti o trajnostnih kmetijskih praksah, ki jih je potrebno uvesti v svetu za to, da bodo naši zanamci uživali podobne oziroma boljše podnebne razmere in bolj kakovostno življenje, kot ga uživamo mi.


Zagotovite si svežo
in okusno zelenjavo ZDAJ!

Kontakt:

Betnavska cesta 116
2000 Maribor

+386 41 797 144

info@permakulturni-institut.si